BALAYAGE-sormeh Almere

BALAYAGE

Een balayage behandeling geeft je haar een lichte boost, zonder dat je haarkleur compleet wordt veranderd. Een balayage wordt gedaan om wat licht-tinten in je haar te brengen.

Meer informatie ➜

KLEUR ADVIES

Welk kleurtype ben jij ? blauwe ogen, bruine ogen welke tint is je huid? wil weten wat jou staat we leggen het je graag uit.

Meer informatie ➜

Uitgroei behandeling

v.a. €40,00

Hele kleuring

v.a. €55,00

Highlights incl. toner,  en model föhnen

v.a. €80,00

LET OP: dit zijn vanaf prijzen het is afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. in de salon maken we een prijs indicatie

Bayalage

v.a. €180,50

LET OP: dit zijn vanaf prijzen het is afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. in de salon maken we een prijs indicatie

Toeslagen voor lang en of dik haar

LET OP: Er worden toeslagen berekend voor lang en/of dik haar. Zoals toners, blondeer of herstel behandelingen. Alle prijzen op de website zijn vanaf prijzen.

The Origin Color is het innovatieve permanente kleursysteem met een laag ammoniakgehalte in gelcrème, dat de kleurservice omtovert tot een waar schoonheidsritueel. Met een hoog regenererend vermogen zorgt het voor buitengewone kleurduurzaamheid, perfecte dekking van wit haar, intense glans en zijdezachtheid, met het grootste respect voor de hoofdhuid en het haar.

De speciale NCR-technologie (Natural Color Retention) vangt de micropigmenten in de haarvezels op en houdt ze vast, waardoor een buitengewoon langdurige kleur en een diepgaande conditionerende werking worden gegarandeerd. Biedt een perfecte grijsdekking, gelijkmatige, natuurlijke reflecties, nauwkeurige oplichting van meer dan 4 tinten, een uitstekend cosmetisch resultaat en een perfect egale kleur, zelfs op poreus, moeilijk haar.

Bruidsarrangement

We bieden een compleet arrangement. Voorafgaand een proefkapsel en / of make up geheel op elkaar afgestemd. Passend bij uw persoonlijkheid.

Meer informatie ➜
Bruidsarrangement-sormeh